Kurser

Massageworkshop för två

Lär er massera varandra

 

– Älskling kan du trycka lite? – Jag har så ont i nacken, vill du massera mig lite? Har det hänt dig att du vill hjälpa din partner men kraften, orken eller engagemanget tryter efter bara några minuter?

Välkommen till en massagekurs där du får tips och tekniker för att massera och hjälpa din partner eller vän. Workshopen ger er kunskap, tips och tekniker att utföra en enklare och roligare massage för att hjälpa varandra med vardagens kroppsliga besvär. 

Vi börjar med relevant anatomi för att förstå musklernas funktion och riktning. Resten av tiden provar vi praktiskt, där jag guidar er genom olika sätt att göra för att ge varandra massage hemma i soffan. 

Vi kommer gå igenom Rygg/Nacke, Händer/Fötter och Huvud/Ansikte. Tekniker att få kraft och ork samt tips på områden som ofta är ömma och i behov av massage. Jag visar vad som brukar vara uppskattat så ni kan hjälpa varandra i vardagen.

Pris: Från 1995kr för 2,5 timme 

När: Tider finns bokningsbara i bokningssystemet. Köp presentkort och boka tid senare eller Boka in den tiden som passar direkt. 

Var: Hos mig på ”Fastlandet” eller hemma hos dig. 

Vanliga Frågor

Jag måste avboka min tid. Vad gäller?

Avbokning senast 24 timmar innan. Det går bra att överlåta sin tid till en vän eller liknande utan att meddela mig.

Avbokning sker genom sms eller samtal till  070 4252403

Hur betalar man?

Betalning sker med Swish, kontant eller faktura på plats hos mig. Genom bokningssystemet har du möjlighet att betala direkt med kort i samband med att du bokar din tid. Jag är även kopplad till friskvårdsportalen Epassi. 

Koden i mitt presentkort går inte att betala med i kassan.

Gå vidare i betalning till ”betala på plats” så löser vi det på din bokade tid.