Om mig

Energisk multipassionerad själ med förkärlek till odling, second hand och tunga grejjer.

Hej! Jag heter Sabine.

Jag har arbetat med massage sedan 2014 då jag tog min diplomering i massage. Jag tyckte att massage var ett fascinerande hjälpmedel till en ännu mer fascinerande kropp och bestämde mig snabbt för att dyka djupare och blev till slut Kvalitetssäkrad Massageterapeut ”Steg tre” Vilket kan jämföras med en Medicinsk Massageterapeut som kan hjälpa till att lokalisera och motverka besvär och smärta.

Utöver massagen är jag utbildad friskvårdskonsult genom Norrlidens kunskapscenter och spaterapeut genom Maria Åkerberg.

Till mig kan du komma när du har ont i kroppen. Kanske känner du dig stel och orörlig. Kanske har du problem med huvudvärk pga dina smärtor i nacken. Det går också bra att komma till mig om du bara vill ha en stund för sig själv, få sväva iväg och njuta av en härlig massage.

Jag är en energifylld människa i mina bästa år. Lever efter citat från Pippi och Lotta på Bråkmakargatan och testar hellre och ändrar mig än står still. Jag drömmer om att åka iväg och plantera träd i en avlägsen öken, men kommer bli hemmavid ett tag framöver för att lära mig saker som att dränera och lägga nytt avlopp då sånt tydligen ingår när man köper hus.

Jag är certifierad och försäkrad genom Kroppsterapeuternas yrkesförbund

Vad väntar du på? Boka tid idag

Lär känna mig

  • Påhittig 79% 79%
  • Odlingstokig 100% 100%
  • Introvert 15% 15%
  • Modig 70% 70%
  • Intuitiv 90% 90%