Mina tjänster

Klassisk Massage

Jag ger den klassiska massagen antingen som djupt avslappnande och lugnt med fokus på att komma ner i varv och få flyta bort. Ge sin kropp den kärlek den är värd. Jag kan också göra en mer djupgående massage som ger riklig blodcirkulation i musklerna men som inte övergår i smärta.

Pris:
30 min 475 SEK
60 min 775 SEK
90 min 975 SEK

Idrottsmassage

Djupgående massage med olika tekniker som hjälpmedel för ökat blodflöde som återhämtning eller som behandling av specifika problem. Jag använder tekniker som muskeltöjningar, pressur och dry needling. Det är för dig som har specifika problem eller med generell stelhet i kroppen men som vill att det ska kännas på djupet.

Pris:
30 min 495 SEK
60 min 795 SEK

Enligt Kroppsterapeuternas riksförbund: Hippokrates, läkekonstens fader, skrev på 500-talet f Kr ”Läkaren måste kunna många ting, men i första hand massage… för massage kan strama upp en led som är för slapp och lösa upp en led som är för stel”. Den svenske gymnasten Per Henrik Ling kallas i Sverige för massagens fader genom att han återgav den terapuetiska massagen dess goda rykte i hela Europa i slutet av 1800-talet. År 1962 startade Axelsons Gymnastiska Institut och grundaren Hans Axelson är det namn man idag förknippar med svensk massage.

Gravidmassage

Magliggande på gravidkudde. Fokusområden där du behöver, nacke, skuldror, ländrygg. Det brukar även uppskattas med extra mycket kärlek på fötter och händer. Olja, handkräm och fotkräm från MARIA ÅKERBEG.

Pris:
30 min 495 SEK
60 min 795 SEK

Massage på arbetsplatsen

Som företag går det också att anlita mig. Då kommer jag till din arbetsplats med bänk och allt som jag behöver. Ge dig och dina kollegor massage på plats, ingen behöver gå iväg särskilt långt från arbetet och det fina i regelbundenhet brukar visa sig ganska snart.

Det vanliga brukar vara att jag kommer en gång per månad och ger behandling var 30 minuter.

Pris på förfrågan

Bokningsförfrågan för företag hittar du här nedan.

Bokningsförfrågan Företag

Vanliga Frågor

Jag måste avboka min tid. Vad gäller?

Avbokning senast 24 timmar innan. Det går bra att överlåta sin tid till en vän eller liknande utan att meddela mig.

Avbokning sker genom sms eller samtal till  070 4252403

Hur betalar man?

Betalning sker med Swish, kontant eller faktura. Jag är även kopplad till friskvårdsportalen Epassi.